iPad (2017)

Apple iPad (2017)

iPad (2017) tabletti tuotiin markkinoille Maaliskuussa 2017 ja on jo nyt löytänyt hyvin kuluttajien suosioon. Tässä Applen tabletti mallissa on laadukas 9.7” IPS LCD näyttö 1536 x 2048 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä siinä on iOS 10.3 järjestelmä. Tabletti on erittäin mukavan kokoinen mitoilla 240 x 169.5 x 7.5 mm ja painoa on 469 g. Keskusmuistia tässä tabletissa on 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 32/128 GB verran.

Meidän myymälästä löydät jo nyt erittäin kattavan valikoiman tuotteita tälle tabletti mallille. Lux-case.fi verkkokaupasta saat kätevästi tilattua kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä lisätarvikkeet. Kuorien avulla tablettisi on yksinkertaisesti ja kattavasti suojattuna erilaisia naarmuja sekä kolhuja vastaan. Meillä on tarjota niitä eri värisinä ja mallisina. Tabletin mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti ja kätevästi samalla jättäen sen näppäimet sekä liitännät vapaiksi.

Tabletillesi annat todella tyylikkään ilmeen erinomaisilla koteloilla. Niissä olevan standin kanssa tuet tabletin niin että näet mukavasti esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä siitä. Ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista. Kotelot erottuvat erinomaisesti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Löydät myymälästämme myös erittäin käytännölliset autotelineet joiden avulla saat pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Niiden avulla sinun on helppo kiinnittää ne melkein mihin tahansa autossasi ja voit vapaasti säätää ne mihin tahansa kulmaan. Tule nyt tutustumaan valikoimaamme.

iPad (2017) tabletille löydät täältä erittäin hienot ja tyylikkäät kuoret. Millä on tarjolla verkkokaupassamme pohjoismaiden suurin valikoima erilaisia hienoja kuoria tabletillesi. Saatavilla on paljon eri mallisia ja värisiä vaihtoehtoja, joiden avulla saat hyvin pidettyä tablettisi suojassa naarmuilta sekä kolhuilta. Upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi meiltä saat tilattua myös kauniilla kuvioilla, kuvilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat erittäin hyvä suoja, sillä ne ovat valmistettu kyseisen mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat tabletille täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, joustavasta muovista, kovamuovista ja silikonista. Ne tarjoavat yksinkertaisen ja tehokkaan suojan tabletille.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad (2017) Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät iPad (2017) tabletillesi pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman erilaisia hienoja kuoria. Saat myymälästämme tilattua itsellesi tuotteet kätevästi ja vaivattomasti. Meillä on tarjota hienojen mallien, värien lisäksi myös upeita kuvioilla, kuvilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuori vaihtoehtoja tabletillesi. Ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista ja kovamuovista. Ne ovat myös lisäksi valmistettu laitteen mittojen mukaan, jonka vuoksi ne sopivat tabletille täydellisesti ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat siitä hyvä suoja että ne eivät häiritse tai hankaloita tablettisi käyttöä millään tavalla, joten voit aivan normaalisti käyttää sitä. Ne ovat todella yksinkertaisia suojia ja silti tarjoavat hyvän suojan tabletillesi. Kuoret ovat todella yksinkertainen ja käytännöllinen suoja vaihtoehto tabletille, sen avulla sinun on mukava käyttää tablettia päivittäisessä käytössä. Kuoret piristävät ja antavat elgantin ilmeen tabletille. Tule katsomaan mitä meillä on tarjolla.

iPad (2017) Suojakotelot

Upeilla ja tyylikkäillä koteloilla annat iPad (2017) tabletillesi erinomaisen suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten keinonahasta ja joustavasta muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässä käytössä.

\Kotelot tarjoavat todella monipuolisen suoja vaihtoehdon.

iPad (2017) Suojapussit

Suojapussit ovat myös yksi erinomainen tapa pitää iPad (2017) tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkumassa vaikka kaupungilla. Pusseissa olevan hihnan avulla saat hyvin kannettua pussissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen käyttöön. Pusseissa on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja malleja. Toivotamme oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.

iPad 2017 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case iPad 2017 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/apple-ipad-2017.html