Amazon Kindle Voyage

Amazon Kindle Voyage on hieman vanhempi malli joka julkaistiin jo vuonna 2014 mutta silti se on löytänyt vankan kannatusjoukon taakseen. Tässä mallissa on todella hieno 6” näyttö 1080 x 1440 pikselin resoluutiolla.Tässäkin mallissa kuten muissakin Amazon Kindle laitteissa on 4 GB tallennustilaa. Laite on kooltaan erittäin käytännöllinen ja sen mitat ovat 162 x 115 x 7.6mm ja painoa sillä on vain 180g.

E-kirjat ovat vielä uusi elämys mutta vakaasti ne ovat tulleet markkinoille ja ovatkin mielenkiintoinen vaihtoehto kirjoille. Lux-case.fi verkkokauppa onkin sen vuoksi koonnut tällekkin mallille suojia joilla saat sen pidettyä hyvässä kunnossa ja ehjänä. Laitteen näytön pidät erinomaisessa kunnossa ja vapaina naarmuilta erittäin kätevillä näytönsuojilla. Näytönsuojat ovat todella helpot asettaa laitteen näytölle ja ne eivät häiritse laitteen kosketus näyttöä ollenkaan. Suojakuoret ovat erittäin hyvä vaihtoehto pitää Kindle Voyage laite lähes uuden veroisena ja samalla ne antavat hyvän suojan kolhuille ja naarmuille. Kuoret ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan ja juuri sen vuoksi ne istuvat laitteelle täydellisesti ja lisäksi ne myös jättävät laitteen liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään vaikuta laitteen päivittäiseen käyttöön millään tavalla vaan voit edelleen käyttää sitä normaalisti. Kuoria on tarjolla hienoilla eri väri vaihtoehdoilla ja kuvioilla koristeltuja kuoria. Lähetä meille tilaus jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Amazon Kindle Voyage Suojakuoret

Toivotamme sinut tervetulleeksi lux-case.fi verkkokaupan Amazon Kindle Voyage suojakuori osastollemme jossa pääset tutustumaan erilaisiin kuori vaihtoehtoihin millä saat erinomaisesti suojattua laitteesi kolhuilta ja naarmuilta erittäin hyvin. Kuoria on saatavilla erilaisia kauniita väri vaihtoehtoja joilla saat tarjottua laitteelllesi erittäin värikkään ja pirteän ilmeen ja samalla annat sille ripauksen myös tyylikkyyttä sen ulkonäköön, tästä valikoimasta varmasti sinä ja jokainen löytävät mieleisensä ja juuri omaan tyyliin sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu kestämään ja varsinkin suojaamaan laitettasi erittäin hyvin päivittäistä käyttöä ja juuri sen vuoksi ne ovat tehty kestävistä ja erittäin laadukkaista materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista ja kovamuovista. Kun kuoret ovat tehty erityisesti kyseiselle laittelle niin sen vuoksi se onkin erittäin käytännölliinen suoja ja se on valmistettu laitteen mittojen mukaisesti joten se istuu laitteelesi täydellisesti ja vielä lisäksi se jättää laitteesi liitännät vapaiksi. Tarjoamme asikkaille luotettavan ja helpon palvelun. Toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle suoraan kotiisi ja sinun ei tarvitse niitä erikseen lähteä noutamaan.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Amazon Kindle Voyage Suojakuoret

Amazon Kindle Voyage laitteellesi löydät tältä osastolta hyvän tarjonnan suojakuoria joilla saat pidettyä laitteesi puhtaana ja hyvässä kunnossa. Lux-case.fi verkkokauppa on pohjoismaiden suurin ja kattavin myymälä josta saat juuri sinun laitteellesi sen tarvitsemat suojatarvikkeet kuten suojakuoret. Kuoret tarjoavat hyvän suojan laitteellesi kolhuja ja naarmuja vastaan ja mukavasti piristävät sen ilmettä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja todella korkealuokkaisista materiaaliesta kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista ja kovamuovista jonka vuoksi ne ovat pitkäikäisiä pidemmässäkin käytössä. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan jonka vuoksi se istuukin laitteeseen täydellisesti ja lisäkasi myös samalla kuoret jättävät laitteen liitännät vapaiksi. Kuoret eivät myöskään haittaa laitteen käyttöä millään tavalla , joten voit käyttää sitä aivan normaalisti kuten ennenkin. Kuoret tuovat myös tyylikkyyttä laitteen ulkonäköön ja saat muokattua siitä personallisemman. Osta itsellesi oma jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteille ilmaisen toimituksn suoraan kotiovellesi asti ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet vielä saman päivän postiin.

Amazon Kindle Voyage Näytönsuojat

Myös Amazon Kindle Voyage laitteen näyttö tarvitsee ja ansaitsee suojan ja siihen tarkoitukseen erinomaisesti sopivat näytönsuojat saat kätevästi ja helposti tilattua meiltä. Näytön suojakalvoilla pidät näyttösi erittäin hyvin puhtaana ja lähes uuden veroisena. Näytönsuojat parhaassa tapauksessa pidentävät laitteesi näytön elinikää. Näytön suojakalvot ovat kyseiselle laitteelle valmistetut, jonka vuoksi voit asettaa ne suoraan laitteesi näytölle eikä sinun tarvitse erikseen niitä muuttaa tai muokata mitenkään ja juuri tämän vuoksi näytön suojakalvot ovat erittäin helppokäyttöisen. Suojakalvot eivät myöskään vaikuta kosketusnäytön toimintaan joten voit aivan normaalisti käyttää sitä ja se ei myöskään himmenää sitä joten pystyt edelleen katselemaan ja lukemaan kirjoja yhtä kirkkaalta näytöltä kuin aikaisemminkin. Näytön suojakalvot ovat todella erinomaisia senkin vuoksi että ne ovat todella helpot asettaa laitteesi näytölle ja irrottaa siitä joten näyttösi on aina hyvin suojattu ja ne ovat helpot vaihtaa uusiin.

Amazon Kindle Voyage Lisätarvikkeet

Lisätarvike osastolta löydät paljon erilaisia tuotteita myös Amazon Kindle Voyage laitteellesi. Tarjolla on esimerkiksi eri kaapeli vaihtoehtoja kuten USB latauskaapelit joita on saatavilla eri pituisia ja värisiä joten sieltä varmasti löytyy mieleinen ihan jokaiselle. Latureita sekä autolatureita on myös mukava valikoima joilla lataat laitteesi melkein missä vain ja niitäkin on saatavilla monilla eri väreillä ja useita eri mallisia joten vallinan varaa riittää myös niissäkin tuotteissa. Matka adapterit ovat todella käytännölliset kun matkustelet saat aina laitteesi nopeasti lataukseen eikä sinun tarvitse erikseen lähteä ostamaan mistään sopivaa pistoketta. Kosketusnäyttökynä on todella hauska ja kätevä varuste olla sillä sen avulla lueskelet kirjoja vaivatta ja se ei myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytöllesi. Toivotamme oikein leppoisia ostoshetkiä myymälässämme.