Alcatel

Alcatel
Alcatel

Myymälämme tältä osastolta löydät erittäin hienon tuote valikoiman Alcatel laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi.

Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille Alcatel laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel Suojakuoret

Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjota asiakkaille pohjoismaiden kattavin ja suurin tuote valikoima suojia sekä tarvikkeita Alcatel laitteille. Saat kätevästi täältä hankittua laitteillesi upeat kuoret suojaamaan niitä erilaisilta päivittäisiltä vaurioilta sekä vahingoilta. Tarjolla on todella hienoja malleja sekä upean väri valikoiman lisäksi myös kauniita kuvin, kuvioin ja teksti sekä kuva yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuorilla saat tarjottua laitteillesi laadukkaan ja vahvan suojan, sillä ne ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Valmistukseen on käytetty silikonia, puuta, alumiini seosta, kovamuovia sekä joustavaa muovia. Laitteiden mittojen mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla ne myös jättävät kätevästi laitteiden näppäimet ja liitännät vapaiksi. Ne ovat todella yksinkertainen ja silti erinomaisesti suojaava vaihtoehto pitää laitteet suojattuna. Tule nyt tutustumaan meidän erittäin laajaan tuote valikoimaamme ja katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjota juuri sinun laitteillesi.

Alcatel Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää koko laite hyvin suojattuna päivittäisiltä kolhuilta ja iskuilta. Monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto joka tarjoaa laitteillesi enemmän kuin vain pelkän suojan. Kotelossa olevissa korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja. Standin avulla saat mainiosti pidettyä laitteen tuettuna juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava esimerkiksi surffailla netissä tai pelata pelejä. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta, nahasta ja joustavasta muovista, sen vuoksi ne toimivat hyvin suojana pikän aikaa kovassakin käytössä. Niitä on mukava pitää kädessä niissä olevan hienon pinnan ansiosta, sekä lisäksi ne myös pysyvät hyvin käsissä. Koteloiden avulla saat annettua laitteillesi erittäin tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen, niiden avulla se erottuu varmasti massasta.

Alcatel Lisätarvikkeet

Alcatel laitteillesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Laitteen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Tarjolla on monen laisia tuotteita joka lähtöön. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä myymälässämme.