Alcatel Pop 4

Alcatel Pop 4
Alcatel Pop 4

Alcatel Pop 4 julkaistiin 2016 kolmannella neljänneksellä ja se on saavuttanut jo upean käyttäjä joukon. Tämä puhelin on kooltaan 140.7 x 71.4 x 8 mm, joten se on todella käytännöllisen kokoinen. Siinä on upea 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä puhelimessa on Android OS, v6.0 (Marshmallow). Se tarjoaa 1 GB RAM keskusmuistin sekä 8 GB vapaata tallennustilaa. Olemme lux-case.fi verkkokaupassa keränneet tälle puhelimelle todella kattavan valikoiman suojia ja tarvikkeita tälle osastolle. Täältä sinun on kätevä tilata puhelimelle kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet sekä lisätarvikkeet. Kotelot tuovat puhelimelle erinomaisen suojan erilaisia iskuja sekä kolhuja vastaan. Se on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kotelossa olevan standin avulla sinun on helppo asettaa puhelin juuri itsellesi mukavaan kulmaan josta on hyvä surffailla netissä tai pelata pelejä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Kuoret taas puolestaan tuovat erittäin helppokäyttöisen ja kätevän vaihtoehdon suojata puhelin. Tarjolla on hienoja eri malleja sekä värisiä.

Kuoret istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi sen näppäimet sekä liitännät vapaiksi. Tarjolla meillä on lisäksi erinomainen lisätarvike valikoima josta löydät itsellesi ja puhelimellesi todella hyödyllisiä sekä käteviä tuotteita. Niiden avulla helpotat huomattavasti puhelimesi käyttöä ja löydät hauskoja tuotteita myös vapaa-aijan käyttöön. Tule nyt tutustumaan pohjoismaiden kattavimpaan tuotevalikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel Pop 4 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät pohjoismaiden suurimman valikoiman useita eri suojakuoria puhelimesi suojaksi. Meiltä sinun on helppo tilata yhdestä paikasta kaiken mitä puhelimesi tarvitsee. Tarjoamme asikkaillemme nopean ja luotettavan palvelun. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti sekä kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista ja puusta. Lisäksi ne ovat valmistettu Alcatel Pop 4 puhelimen mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät sekä näppäimet vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi erilaisilta päivittäisiltä naarmuilta ja kolhulta. Ne tarjoavat puhelimelle hyvin yksinkertaisen mutta silti erinomaisen tehokkaan suojan. Tilaa puhelimellesi jo omat. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Alcatel Pop 4 Suojakotelot

Parhaan mahdollisen suojan Alcatel Pop 4 puhelimellesi annat ehdottomasti suojakoteloilla. Kotelot tarjoavat koko puhelimellesi upean suojan ja niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne hienosti edukseen muista tarjolla olevista suojista niiden monipuolisuuden ja käytännöllisyyden vuoksi. Koteloissa oleva standi mahdollista sen että saat asetettua puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi surffaat internetissä ja varsinkin kun katselet elokuvia siitä, korttitaskuissa puolestaan kulkevat kätevästi tärkeimmät korttisi puhelimesi mukana, eikä sinun aina tarvitse ottaa lompakkoasi mukaan joka paikkaan. Kotelot tarjoavat myös erittäin kattavan suojan lisäksi myös hienon tyylikkään ilmeen puhelimellesi. Kotelot ovat myös valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten joustavasta muovista, nahasta sekä keinonahasta, sen vuoksi ne ovat pitkäikäisiä päivittäisessä käytössä. Meillä on tarjolla hienoja eri värisien koteloiden lisäksi myös upeilla kuvilla varustettuja sekä kauniilla kuvioilla koristeltuja koteloita joista varmasti kaikki löytävät omalle tyylilleen sopivimmat mallit.

Alcatel Pop 4 Autotelineet

Meiltä löydät Alcatel Pop 4 puhelimellesi erinomaiset autotelineet joissa puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi ja helposti melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on saatavilla eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä automatkalla. Tule jo tänään tutustumaan meidän myymälämme suureen ja monipuoliseen valikoimaan.