Alcatel Pixi 4 (5) 3G

Alcatel Pixi 4 (5) 3G
Alcatel Pixi 4 (5) 3G Alcatel Pixi 4 (5) 3G puhelin julkistettiin kuluttajamarkkinoille kesäkuussa 2016. Puhelin on varustettu 5.0” IPS LCD kosketusnäytöllä, jossa on 480 x 854 pikselin resoluutio. Puhelin on lisäksi kooltaan erittäin käytännöllinen, sillä sen mitat ovat 140.7 x 72.7 x 9.5 mm ja painoa 148 g. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v6.0 (Marshmallow). Muistia puhelimessa on 1 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 8 GB verran. Meillä on tarjota tälle puhelin mallille upea valikoima erilaisia kuoria, koteloita, pusseja, näytönsuojia, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit, ja muut käytännölliset lisätarvikkeet. Kotelot ovat mahdollisesti markkinoiden paras tapa pitää puhelin tyylikkäästi kokonaan suojattuna. Koteot ovat varustettu standillä ja korttitaskuilla, jonka ansiosta ne ovat erittäin käytännölliset ja monipuoliset suojat puhelimelle. Standillä saat loistavasti tuettua puhelimesi parhaaseen katselukulmaan ja korttitaskuilla saat kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimpiä kortteja kun olet vaikka kaupassa. Kuoret ovat taas hyvin yksinkertainen ja hyvä suoja naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret eivät häiritse tai hankaloita puhelimesi käyttöä millään tavalla. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa sinulle erittäin kattavan sekä laajan valikoiman myös käteviä lisätarvikkeita puhelimellesi. Meiltä saat tilattua erilaisia käytännöllisiä ja monipuolisia varusteita joilla helpotat puhelimesi päivittäistä käyttöä ja vempaimia joiden avulla vapaa-aikasi menee mukavasti. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel Pixi 4 (5) Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät erittäin kätevästi paljon erilaisia vaihtoehtoja Alcatel Pixi 4 (5) puhelimelle. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiovellesi. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi naarmuilta ja lialta. Tilaa itsellesi oma jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Alcatel Pixi 4 (5) Suojakotelot

Suojakotelot ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelin kokonaisuudessaan sillä kotelot ovat ehdottomasti paras tapa pitää puhelin suojassa kolhuja sekä naarmuja vastaan, lisäksi niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat muista suojista edukseen, sillä niissä olevat standi ja korttitaskut tekevät niistä hyvin kätevät. Standin avulla saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan johon itse haluat kun esimerkiksi vaikka katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä, korttitaskut puolestaan ovat siitä loistava lisä koteloon kun voit pitää kätevästi puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoa välttämättä mukanasi. Kotelot ovat suurimmaksi osaksi valmistettu nahasta joten ne ovat todella kestävä vaihtoehto ja lisäksi niiden pinta on todella pitävä joten otteesi pysyy siinä hyvin ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Kotelot myös tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi erittäin tyylikkään ja elegantin ulkoasun puhelimelle joten senkin vuoksi se on todella hyvä vaihtoehto. Koteloita on saatavilla useita eri värisiä ja mallisia joista helposti löydät itsellesi sopivan.

Alcatel Pixi 4 (5) Lisätarvikkeet

Alcatel Pixi puhelimeesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.