Alcatel Pixi 3 (5)

Alcatel Pixi 3 (5)
Alcatel Pixi 3 (5)

Alcatel Pixi 3 (5) puhelin julkaistiin markkinoille 2015 Elokuussa ja sen suosio sen kuin kasvaa. Tässä puhelin mallissa on erinomainen 5” TFT näyttö 480 x 854 pikselin resoluutiolla. Kooltaan se on todella mukava mitoilla 141 x 71.5 x 10mm. Tässä puhelimessa on käytössä Android OS, v4.4.2 (KitKat) sekä 4G Mallissa Android OS, 5.0 (Lollipop) käyttöjärjestelmä.Muistia jatallennustilaa on 512 MB RAM 4 GB ja 4G mallissa 1 GB RAM 8 GB. Tänne keräsimme yhteen upean kattauksen eri varusteita sekä suojia tälle mallille. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa pohjismaiden laajimman tuotevalikoima josta saat tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet ja myös eri laiset lisätarvikkeet. Meillä myytävät kuoret ovat erittäin laadukkaita sekä käytössä kestäviä. Niiden avulla sinun on kätevä pitää puhelimesi lähes uuden veroisena ja ehjänä erilaisia vahinkoja vastaan. Kuoret ovat erittäin helpot kiinnittää sekä irrottaa puhelimestä ja samalla ne jättävät kätevästi näppäimet ja liitännät vapaiksi. Käytännöllisten koteloiden avulla sinun on hyvä suojata koko puhelin. Niissä olevan standin ansiosta sinulla on mahdollista asettaa puhelin itsellesi mieluisaan kulmaan josta mukavasti pelaat pelejä tai katselet videoita. Korttitaskuissa taas mukanasi pysyvät kätevästi muutamat tärkeimmät korttisi.

Tarjolla on todella upeita autotelineitä joiden avulla pidät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajon aikana. Tule tutstumaan laajaan valikoimaamme!x
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel Pixi 3 (5) Suojakotelot

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erittäin monipuolisen sekä laajan valikoiman erilaisia suojakuoria Alcatel Pixi 3 (5) puhelimelle. Meiltä saat tilattua tuotteet nopeasti ja kätevästi suoraan kotiisi ilmaiseksi toimitettuna, lisäksi meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta joten tarjoamme asiakkaillemme kätevän ja laadukkaan palvelun. Suojakotelot toimivat loistavasti Alcatel Pixi 3 (5) puhelimesi suojana ja pitävät sen hyvin turvassa päivittäisiltä iskuilta ja kolhuilta. Niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat hyvin edukseen muista suojista, standit ja korttitaskut tekevätkin miistä todella monipuolisia sekä käytännöllisiä. Standit mahdollistavat puhelimen tukemisen eri kulmiin josta sinun on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä, puolestaan korttitaskuilla saat hyvin pidettyä mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja ja kaikki kulkee näppärästi mukanasi yhdessä kotelossa. Valmistuksessa käytetty materiaali on erittäin kestävää ja korkealaatuista, joten ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja suojaamaan puhelintasi naarmuilta ja kolhuilta. Kattavan suojan lisäksi kotelot tarjoavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ulkoasun ja se on todella mukavan tuntuinen pitää hyvin käsissä. Tilaa omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun lähetät tilauksesi arkisin ennen klo 18.00, niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Alcatel Pixi 3 (5) Suojakuoret

Tarjolla on todella hienojen suojakuori mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla eri kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista valita. Valmistusmateriaalit ovat todella kestäviä ja korkealaatuisia kuten silikoni, alumiini, joustava muovi, kovamuovi sekä puu. Kuoret tarjoavat puhelimelle erittäin hyvän ja lisäksi myös tyylikkään suojan naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat myös valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan, joten ne istuvat siihen täydellisesti ja ne myös samalla jättävät kätevästi napit ja liitännät puhelimesta vapaiksi. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen ja todella helppo vaihtoehto pitää puhelin suojattuna erilaisilta vaurioilta, lisäksi se on puhelimessa melko huomaamaton mutta huomion kiinnittävä.

Alcatel Pixi 3 (5) Suojapussit

Alcatel Pixi 3 (5) puhelimen saat erittäin hyvin ja tyylikkäästi suojattua pusseilla. Ne ovat todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, jonka vuoksi ne ovat päivittäisessä käytössä erittäin kestäviä. Tämän kaiken lisäksi pusseissa on todella pehmeä vuoraus jonka ansiosta ne eivät naarmuta puhelimesi näyttöä tai muita tavaroita joita satut pussissa pitämään. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, pussit ovat kuin laukku joita on todella helppo ja mukava pitää mukana. Pusseissa on myös todella kätevät ja mukavan tuntuiset kantohihnat joilla niiden kantaminen sujuu todella kätevästi kun olet liikenteessä. Pussit ovat todella kätevä ja myös miellyttävä tapa suojata puhelin kun olet liikkumassa ulkona ja sinulla on kaikki tarpeellinen mukana yhdessä pussissa. Tule tutustumaan myymälämme valikoimaan.