Alcatel OneTouch Idol Alpha

Alcatel OneTouch Idol Alpha
Lux-case.fi verkkokauppa on erikoistunut älypuhelinten suojaukseen sekä varusteluun ja tarjonnastamme löytyy myös kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet, kuoret sekä kotelot Alcatel OneTouch Idol Alpha puhelimelle. Ensimmäiseksi suosittelemme sinua hankkimaan Alcatel OneTouch Idol Alpha näytönsuojakalvon ja sen kaveriksi, joko suojakotelon tai suojakuoren. Kun puhelimesi suojaus on kunnossa voit alkaa katsomaan lisätarvikkeita puhelimellesi. Verkkokaupastamme löytyy kaikki tarvittava autosi varusteluun kuten autotelineet sekä autolaturit, joilla teet puhelimesi käytöstä autossasi helpompaa ja turvallisempaa. Meiltä löytyy myös liikunnalliselle ihmiselle tarkoitetut käsivarsikotelot sekä pyörätelineet. Katso myös kaupastamme löytyvät kaapelit, telineet, laturit ja muut lisätarvikkeet. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel OneTouch Idol Alpha Suojakuoret

Suojakuoret Alcatel OneTouch Idol Alpha puhelimelle – Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Olemme älypuhelinten sekä tablettien suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät sadat suojakuoret kymmenille eri puhelimille sekä tableteille. Meiltä löydät myös harvinaisemmat Alcatel OneTouch Idol Alpha suojakuoret, joilla suojaat tämän hienon puhelimen ja annat sille todella tyylikkään ja yksilöllisen ulkoasun. Kaikki myymämme suojakuoret ovat valmistettu puhelimesi mittojen mukaan ja istuvat puhelimellesi todella napakasti. Kuoret tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan likaa, naarmuja sekä iskuja vastaan. Myymiämme kuoria löytyy silikonista, TPU:sta, alumiinista sekä komposiittimuovista valmistettuna. Silikonisilla suojakuorilla saat parhaimman suojan puhelimellesi mutta samalla ne tekevät puhelimestasi hieman paksumman. Alumiiniset ja komposiittimuovista valmistetut kuoret ovat ohuita mutta ne voivat olla hienoin kuvioin koristeltuja. TPU-kuoret sijoittuvat ominaisuuksiltaan muovisten ja silikonisten kuorten väliin ja ne antavat puhelimelle erinomaisen suojan likaa sekä pölyä vastaan. Suojakuoria löytyy kymmenissä eri väreissä sekä kuvioissa ja voit valita vaikkapa tekojalokivin koristellut kuoret tai 3D kuvioidut silikoniset kuoret. Myymme kaikki suojakuoret alennettuun hintaan ja tarjoamme niille ilmaisen ja nopean kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus!

 

Alcatel OneTouch Idol Alpha Kotelot, Laukut Ja Pussit

Alcatel OneTouch Idol Alpha suojakotelot – Lux-case.fi verkkokaupan puhelinten suojaus valikoima ei rajoitu pelkästään suojakuoriin, vaan meiltä löytyy myös tehokkaasti suojaavat kotelot Alcatel OneTouch Idol Alpha puhelimelle, jotka tekevät puhelimestasi todella tyylikkään ja käytännöllisen. Myymämme suojakotelot on valmistettu millimetrin tarkasti mukailemaan puhelimesi muotoja ja niiden älykkäästi suunniteltu magneettilukitteinen kansi pitää puhelimesi näytön turvassa naarmuilta sekä lialta, kun pidät puhelinta esimerkiksi taskussasi. Kotelon kansi taittuu myös helposti käytännölliseksi standiksi, joten voit asettaa puhelimesi tukevasti paikalleen mille tahansa sileälle alustalle. Useissa myymissämme koteloissa on myös käytännölliset kortti- ja setelitaskut, joten voit käyttää puhelimen koteloa myös lompakkona. Myymiämme koteloita löytyy nahasta sekä PU nahasta valmistettuna ja ne näyttävät käytössä todella upeilta. Mikäli et halua puhelimellesi koteloa tai suojakuorta niin, verkkokaupastamme löytyy myös puhelimellesi sopivat laukut ja pussit. Älypuhelin laukut ovat suunniteltu naisille ja ne ovat erittäin tyylikkäitä. Laukku pitää puhelimen helposti ja turvallisesti mukanasi ja niissä on tilaa myös käteiselle sekä muille pienille esineille. Suojapussit ovat yksinkertaisin tapa pitää puhelimesi näyttö turvassa naarmuilta sekä lialta ja voit säilyttää puhelinta pussissa, vaikka sinulla olisi jo suojakuori tai kotelo puhelimesi suojana. Vietä hetki aikaa massiivisen tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin laukku, pussi tai kotelo.

 

Alcatel OneTouch Idol Alpha Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy puhelimen suojauksen lisäksi myös sadat erilaiset Alcatel OneTouch Idol Alpha lisätarvikkeet, joilla saat puhelimesi ominaisuuksista enemmän irti. Tarjonnastamme löytyy kaikki tarpeellinen autosi varusteluun ja tarjoammekin laadukkaat Alcatel OneTouch Idol Alpha autotelineet sekä autolaturit todella edulliseen hintaan. Liikkuvalle ihmiselle olemme keränneet kymmenet erilaiset huippulaadukkaat käsivarsikotelot sekä pyörätelineet, joilla teet puhelimesi käytöstä todella helppoa liikkuessasi. Musiikin ystäville olemme keränneet Suomen suurimman kuuloke sekä mini kaiutin valikoiman, joilla voit nauttia musiikista missä tahansa koska tahansa. Katso myös verkkokaupastamme löytyvät kaapelit, näytönsuojakalvot, standit ja telineet sekä monet muut lisätarvikkeet. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen!