Alcatel Idol 4

Alcatel Idol 4
Alcatel Idol 4

Alcatel Idol 4 puhelin tuotiin markkinoille Kesäkuussa 2016. Tässä mallissa 5.2” tyylikäs IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Puhelimen mitat ovat 147 x 72.5 x 7.1mm ja painoa sillä on 135g. Tässä puhelin mallissa on käyttöjärjestelmänä Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Mallista riippuen keskusmuistia on 2 tai 3 GB RAM ja vapaata tallennustilaa on 16 GB. Lux-case.fi verkkokauppamme tarjoaa erinomaisen sekä kattavan valikoiman erilaisia suojia sekä tarvikkeita puhelimellesi. Myymälästämme tilaat kätevästi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, laturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä lisätarvikkeet. Me tarjoamme puhelimellesi todella kattavan ja laadukkaan valikoiman erilaisia tuotteita. Kuoret tarjoavat helppokäyttöisen sekä kestävän suojan puhelimellesi päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoria meillä on tarjolla hienoja erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja. Ne sopivat puhelimeen täydellisesti ja samalla jättävät näppäimet sekä liitännät vapaiksi. Koteloiden avulla sinun on helppo tarjota puhelimellesi todella kattavan sekä erinomaisen suojan. Niiden ominaisuuksien vuoksi kotelot erottuvat hyvin edukseen muista suojista. Niissä olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi niin että siitä on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä. Korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Koteloiden avulla annat myös puhelimellesi tyylikkään ja elegantin ilmeen.

Myymälästämme löydät puhelimeesi erinomaisen valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joiden avulla helpotat puhelimesi päivittäistä käyttöä. Tule tutustumaan tarjontaan.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Alcatel Idol 4 Suojakuoret

Meillä on lux-case.fi verkkokaupassa erittäin kattava tarjonta erilaisia suojakuoria Alcatel Idol 4 puhelimelle. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja turvallisen palvelun asiakkaillemme. Valikoimassamme on upeita eri mallisia ja monen värisiä vaihtoehtoja puhelimesi suojaksi. Hienojen väri valikoiman lisäksi meiltä saat myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksi yhdistelmällä koristeltuja upeita suojakuoria. Myynnissä olevat kuoret ovat valmistettu juuri kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi ne sopivat täydellisesti siihen, lisäksi ne myös jättävät puhelimen liitännät sekä näppäimet kätevästi vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista, kovamuovista sekä puusta. Kuoret ovat erittäin hyvä suoja puhelimille naarmuja sekä kolhuja vastaan. Tee tilauksesi nyt. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Alcatel Idol 4 Suojakotelot

Puhelimen saat parhaalla mahdollisella tavalla pidettyä suojattuna erilaisiltä päivittäisiltä vaurioilta sekä vahingoilta hienojen suojakoteloiden avulla. Valikoimassamme on laaja tarjonta värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla olevia koteloita jota istuvat täydellisesti puhelimeesi. Nahkakoteloissa oleva tuki antaa erinomaisen mukavuuden ja saat asetettua puhelimesi sinulle parhaaseen kulmaan kun surffailet internetissä tai katselet suosikki elokuviasi. Korttitaskut mahdollistavat sen että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, luottokortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimesi mukana kun vaikka käyt nopeasti kaupassa ja voit jättää lompakkosi kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja puhelimellesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä. Ne ovat valmistettu erittäin vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista, lisäksi ne antavat puhelimellesi erittäin tyylikkään ilmeen. Kotelot ovat valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta ja joustavasta muovista. Sen vuoksi ne ovatkin erinomainen ja kestävä suoja puhelimelle päivittäiseen käyttöön.

Alcatel Idol 4 Suojapussit

Pussit antavat hyvän ja laadukkaan suojan lisäksi myös todella tyylikkään ulkonäön Alcatel Idol 4 puhelimellesi ja se on erittäin näyttävän näköinen ja siinä oleva mukava kantohihna tekee siitä erittäin kätevän kun kuljet kaupungilla. Pussit ovat myös erittäin käytännöllinen vaihtoehto pitää puhelin suojattuna kolhuilta ja naarmuilta sillä myös ne ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten ne ovat vahvoja suojia puhelimelle, lisäksi niiden sisäpintä on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joka ei naarmuta puhelintasi tai muita tavaroita joita pusseissa pidät. Niissä on lisäksi ylimääräinen tasku joissa saat erittäin kätevästi pidettyä mukanasi pieniä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa, joten pussit ovat kuin pieniä laukkuja joissa saat pidettyä mukanasi kaiken tarpeellisen kätevästi. Ne ovat käytössä todella monipuolinen ja varsinkin mukava vaihtoehto. Toivotamme sinulle oikein mukavia ja leppoisia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.