Acer

Acer
Acer

Meidän myymälästämme löydät todella erinomaisen tuote valikoiman Acer laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Acer laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi. Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan.

Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi käytät internettiä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja. Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia.

Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme tänään ja näet mitä kaikkea meillä on tarjolla omille Acer laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Acer Suojakotelot

Laite on myös syytä suojata hyvin ja siihen parhaat vaihtoehdot ovat suojakotelot. Ne mahdollistavat erinomaisen suojauksen laitteelle ja ne ovat myös samalla enemmän kuin pelkkä suojakotelo. Koteloissa on mukana tuki joka tekee internetissä surffailun mukavammaksi kun saat sen pidettyä pöydällä mukavassa kulmassa samalla kun luet sanomalehtiä tai katselet elokuvia. Korttitaskut puolestaan ovat erittäin kätevät jos esimerkiksi pidät laitettasi töissä, saat pidettyä helposti mukana käyntikortit, pankkikortit ja ajokortin niin sinun ei tarvitse pitää lompakkoa aina mukanasi. Nahkakotelon pinta on erittäin kestävää materiaalia ja se on mukavan tuntuinen kädessä. Suojapussit taas ovat näppärä tapa kuljettaa laitetta mukana ja niitä on saatavilla useita hauskoja värejä ja ne ovat hieman persoonallisemman näköisiä. Molemmat kotelot ja pussit ovat loistava tapa suojata tabletti kolhuja, likaa ja naarmuja vastaan.

Acer Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian laajimman valikoiman Acer One 10 B3-A10 tablettiisi kuoria, koteloita, näytönsuojia, latureita ja muita lisätarvikkeita. Yli 10 vuoden kokemus alalta takaa huippu laadukkaat tuotteet ja luotettavat toimitukset suoraan sinulle kotiin. Tablettiisi löydät meiltä hienoja suojakuoria jotka antavat loistavan suojan likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria on saatavilla useita väri vaihtoehtoja ja malleja joista löydät varmasti tyyliisi sopivat suojat. Kuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista joten tablettisi on suojassa näillä kuorilla. Aivan kuten meidän muutkin kuoret myös nämä on valmistettu tabletin mittojen mukaisesti joten se istuu One 10 B3-A10 tablettiisi täydellisesti, jättäen kaikki liitännät vapaiksi. Tule nyt tutustumaan meidän erinomaiseen ja laadukkaaseen tuote valikoimaamme.

Acer Lisätarvikkeet

Verkkokaupastamme löytyy myös erittäin kattava tarjonta Acer laitteiden lisätarvikkeita joista sinun on helppo valita omasi. Laitteiden näytön pidät erinomaisesti suojattuna likaa ja naarmuja vastaan kätevillä näytön suojakalvoilla. Kalvot ovat helpot ja nopeat asettaa laitteen näytölle. Meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita kuulokkeita. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on monen mallisia ja värisiä kuulokkeita joista on helppo valikoida omaan tyyliin sopivat. Myös kaiuttimet löydät meiltä ja valittavana on eri kokoja, värejä ja malleja. Kaiuttimet ovat täydellinen valinta kun haluat parhaan äänen laadun kun kuuntelet musiikkia tai katselet elokuvia. Valikoimassamme on myös vesitiiviit kaiuttimet. Latureita ja autolatureita meiltä löytyy hyvä valikoima useita malleja ja laaja väri valikoima. Autotelineitä on myös saatavilla useita malleja. Autotelineet ovat hyvin käteviä sillä niillä saat pidettyä laitteen tukevasti ja turvallisesti paikallaan autossasi. Telineet mahdollistavat laitteen vapaan käytön autoillessa koska niissä on laaja kääntyvyys, joten esimerkiksi matkustajat voivat helposti katsella elokuvia ja videoita pitkillä matkoilla. Tutustu rauhassa valikoimaamme ja käy katsomassa samalla meidän muita Acer tuotteita. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case.fi verkkokaupassamme.