Acer Liquid Z630

Acer Liquid Z630

Acer Liquid Z630 puhelin julkaistiin markkinoille Syyskuussa 2015 ja se on ollut siitä lähtien kuluttajien suosiossa. Puhelimessa on 5.5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä tässä mallissa on Android OS, v5.1 (Lollipop). Se on todella käytännöllisen kokoinen mitoilla 156.3 x 77.5 x 8.9 mm ja painoa sillä on 165 g. Tässä mallissa on keskusmuistia mallista riippuen 1 tai 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa 8 tai 16 GB. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat kätevästi tilattua omaan puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, laturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja lisätarvikkeet. Puhelimellesi tarjoat erittäin upean ja kestävän suojan päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Ne ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, joiden vuoksi ne antavat erinomaisen suojan puhelimelle. Ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja ovat todella kätevät asettaa ja irrottaa siitä. Kotelot puolestaan pitävät hyvin koko puhelimesi suojattuna ja tarjoavat todella elegantin ulkonäön sille. Ne ovat erittäin monipuolinen suoja vaihtoehto puhelimelle ja sen vuoksi ne erottuvat mainiosti edukseen muista eri suojista. Niisä olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimen sellaiseen kulmaan josta on mukava katsella esimerkiksi videoitta tai surffailla netissä.

Muutamat tärkeimmät korttisi pysyvät kätevästi mukanasi käytännöllisten korttitaskujen avulla. Taroamme myös erittäin hienon valikoiman laadukkaita lisätarvikkeita puhelimelle. Tule tutustumaan valikoimaamme ja hankkimaan omasi nyt!

Acer Liquid Z630 Covers

Täältä saat tilattua kaikki laadukkaat Acer Liquid Z630 puhelimen suojakuoret. Tarjoamme erittäin kattavan sekä laajan valikoiman kuoria puhelimelle. Myymälästämme löydät todella hienojen eri mallisien ja värisien vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla, sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja suojia. Tarjoat niiden avulla todella kattavan suojan erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Materiaaliltaan ne ovat korkealaatuisia ja erittäin kestäviä, juuri sen vuoksi ne soveltuvat erinomaisesti puhelimen päivittäiseen suojaukseen. Kuoret ovat valmistettu kyseisen mallin mittojen mukaan ja sen vuoksi se istuu puhelimeen täydellisesti, lisäksi samalla jättäen sen liitännät kätevästi vapaaksi. Niiden avulla saat hyvin suojattua puhelimen sekä tarjottua sen ulkonäölle henon ilmeen. Poikkea tarkastelemaan valikoimaa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Acer Liquid Z630 Suojakotelot

Acer Liquid Z630 puhelimelle meillä on myymälässämme tarjota pohjoismaiden suurin valikoima suojakoteloita. Kotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää puhelin kokonaan suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä vaurioilta. Ne tarjoavat monipuolisen sekä käytännöllisen suojan puhelimellesi. Koteloissa olevan standin kanssa sinun on helppo asettaa puhelin sellaiseen kulmaan josta saat mukavasti esimerkiksi pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Kaikki tärkeimmät korttisi pysyvät hyvin puhelimesi mukana kätevissä korttitaskuissa. Saat samalla tarjottua niiden avulla puhelimellesi elegantin ja tyylikkään ilmeen kun olet esimerkiksi kaupungilla. Ne kestävät erinomaisesti kovaakin päivittäistä käyttöä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta, keinonahasta, muovista sekä joustavasta muovista. Kotelo toimii tavallaa myös suojan lisäksi esimerkiksi lompakkona ja kaikki tarpeellinen pysyy näppärästi mukanasi. Tule tänään jo ostoksille! Tarjoamme kaiki meidän tuotteilemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Acer Liquid Z630 Suojakuoret

Meillä on erinomainen valikoima kuoria Acer Liquid Z630 puhelimeesi. Niiden avulla saat hyvin yksinkertaisesti mutta kattavasti pidettyä puhelimesi hyvin suojattua päivittäisessä käytössä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Kuoria on saatavilla eri mallisia ja upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat todella kestäviä jokapäiväisessä käytössä, sillä ne ovat valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten silikonista, alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista ja puusta. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan ja sen vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti ja lisäksi samalla ne jättävät puhelimen näppäimet sekä liitännät kätevästi vapaiksi. Ne ovat hyvin yksinkertainen mutta tehokas tapa pitää puhelin lähes uuden veroisena. Kuorien avulla saat erinomaisesti annettua puhelimellesi personallisen ilmeen ja erottumaan sen muista puhelimista.

Acer Liquid Z630 Lisätarvikkeet

Puhelimellesi löydät myös upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on hyötyä päivittäiseen käyttöön. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Tervetuloa tutustumaan kattavaan valikoimaamme.