Lux-Case

You are currently on:

Samsung Galaxy S3

Ilmainen ja nopea kuljetus.

Maksa laskulla.

30 Päivän palautusoikeus.

Päivittäiset toimitukset.


Samsung Galaxy S 3 Kuoret

Samsung Galaxy S3 tätä älypuhelinta odotettii jo kauan ennen sen julkaisua, Heinäkuussa 2012 markkinoille tullessaan Samsung Galaxy S 3 hyppäsi heti myyntitilastojen kärkeen jättäen varjoonsa Galaxy S2 ja Galaxy Note puhelimet. Tämän ehkä jopa markkinoiden tyylikkäimmän puhelimen sirojen kuorien sisällä sykkii 1,4GHz neliydinprosessori jonka ansiosta pelit ja ohjelmat pyörivät aina takertelematta. Samsung Galaxy III on tekniikaltaan loistava älypuhelin, sen täydellisen selkeä 4,8 tuumainen AMOLED näyttö ja 8MP kamera jolla saat laadukkaita kuvia myös hämärässä tekevät siitä kovan kilpailian Applelle ja HTC:lle.

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa markkkinoiden parhaan valikoiman suojakuoria Samsung Galaxy S 3 puhelimelle, meiltä löydät yli kuudetsadat mittätilaustyönä valmistetut suojakuoret jotka antavat parhaimman suojan puhelimellesi jättäen kuitenkin kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi, sinun ei myöskään tarvitse epäillä kuorien istuvuutta, koska ne on valmistettu juuri Samsung Galaxy S3 puhelimen mittojen mukaan ja siksi ne istuvat tyylikkään puhelimesi päälle täydellisesti. Suojakuoret löydät siis varmasti kaikissa haluamissasi väreissä, hauskoilla kuvilla tai vaikka pupunkorvilla, jokaiselle löytyy siis varmasti oma suosikki.

Meidän Samsung Galaxy III lisätarvike valikoimastamme löydät kaapelit, telineet, laturit, näytön suojakalvot, kotelot, kuulokkeet ja paljon muuta tarpeellista. Suuri näyttöisissä älypuhelimissa näyttöön tulee helposti likaa ja naarmuja, muistathan siis suojata näyttösi näytön suojakalvoillamme, voit valita kirkkaista kalvoista tai suojata puhelimesi vedeltä ja lialta vesitiiviillä suojakalvoilla joka suojaa samalla näyttösi. Jos et jostain syystä löytänyt etsimääsi meidän Samsung Galaxy S3 suojakuori & tarvike valikoimastamme, ota rohkeasti yhteyttä meidän auttavaan ja ystävälliseen asiakaspalveluume.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x