Lux-Case.fi - Tilaa suojakuoret helposti ja nopeasti netistä.

Finland

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 720 upea uutuus on nyt täällä! Tämä muotoilultaan erittäin tyylikäs puhelin on mahdutettu vain 9mm paksuihin kuoriin. Lux-Casella on tarjota loistovalikoima puhelintarvikkeita, suojakuoria, suojakoteloita ja näytön suojakalvoja tälle upealle uutuudelle. Lisäämme tuotteita valikoimaamme aina kun saamme tuotteet varastomme hyllyyn, voit siis olla varma että tilaamasi tuote on varastossamme ja heti valmiina lähetettäväksi sinulle. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset koko Suomeen.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Nokia Lumia 720

Tämä Lumia sarjan keskihintainen viimeisintä yksityiskohtaa myöten suunniteltu upea puhelin on tyylikäs ilmestys. Puhelin ei ole ainoastaan tyylikkään näköinen, se vakuuttaa myös muilla ominaisuuksillaan kuten erittäin tarkalla kamerallaan mikä hyödyntää Carl-Zeiss optiikkaa. Kevyt, ohut, tyylikäs, mutta silti todella tehokas, tätä on Nokia Lumia 720. Upea 4,3 tuumainen näyttö on erittäin kestävää Gorilla 2 Lasia. Yhden gigahertsin neliydinsuoritin takaa Windows 8 käyttöjärjestelmän ja kaikkien ohjelmien pyörimisen sulavasti ja täysin takertelematta. Nokia Lumia 720 puhelimen kosketusnäyttö hyödyntää uutta teknologiaa, jonka ansiosta pystyt käyttämään myös hanskat kädessä tai kynsillä. Puhelimen akkuna toimii kapasiteetiltaan huippu tasoa oleva 2000mAh akku, jonka 3G puheajaksi luvataan uskomattomat 13,4 tuntia ja musiikin toistoajaksi jopa 79 tuntia. Massamuistia puhelimessa on vakiona 8Gt, joka on kuitenkin helposti laajennettavissa MicroSD muistikortilla. Lumia 720 hyödyntää paljon kiitosta saanutta Nokian karttapalvelua, joka tarjoaa tarkat ja ilmaiset kartat. Puhelin tukee kaikkia yleisimpiä ääni ja video formaatteja, joten pystyt tallentamaan ja toistamaan kuvaa ja ääntä monipuolisesti.

Nokia Lumia 720 Kuoret

Lux-Case:lla on ilo tarjota tämä loistava valikoima suojakuoria Nokia Lumia 720 puhelimelle. Valikoimamme on Suomen paras ja siitä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat tuotteet. Valikoimamme sisältää kymmeniä eri malleja markkinoiden laadukkaimpia suojakuoria. Suojakuoremme ovat mittatilaustyönä valmistettuja Lumia 720 puhelimen muotoilun mukaisesti ja siksi ne istuvat virheettömästi puhelimesi suojaksi. Kuorien valmistukseen on käytetty tarkkaan valikoituja laadukkaita materiaaleja. Silikoni kuoret antavat puhelimellesi parhaan suojan iskuja vastaan, joustavan koostumuksensa ansiosta. On hyvä pitää mielessä, kuinka pieni sijoitus laadukkaat suojakuoret ovat puhelimesi käyttöiän pidentämiseksi. Suojakuorilla muutat myös tyylisi aina tilanteeseen sopivaksi. Kuorien asennus ja irroitus vie vain sekunteja, joten sinulla voi olla erilainen tyyli vaikka joka päivä. Jos suojakuori valikoimastamme ei löytynyt mieleisiäsi kuoria tai kaipaat jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen ja asiansa osaavaan asiakaspalveluumme, niin voimme yhdessä yrittää löytää juuri sinulle oikeat tuotteet.

Lisätarvike valikoimamme on hämmästyttänyt kaikki laajuudellaan, siitä löydät kaikki tarpeelliset tuotteet millä pystyt hyödyntämään Nokia Lumia 720 puhelimesi huippu ominaisuudet 100%:sesti. Puhelimesi tukee bluetooth 3.0 yhteyttä, joka mahdollistaa valikoimastamme löytyvien langattomien mini kaiuttimien yhteensopivuuden Lumia:si kanssa. Langattomilla kaiuttimilla toistat musiikin loistavalla äänenlaadulla vaikka puhelimen ollessa taskussasi, ehdoton väline luomaan tunnelma piknikille tai vaikka rannalle. Pieni kokoiset mukana helposti kulkevat matkakaiuttimemme ovat myös yhteensopivia laitteesi kanssa, 3,5mm kuuloke liitännän ansiosta. Laadukkaat laturit, autotelineet, kaapelit, kosketusnäyttökynät, nahkakotelot, kännykkäpussit, standit ja telineet ovat myös osa suurta valikoimaamme. Toivotamme loistavia shoppailu hetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassamme!

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x