Lux-Case.fi - Tilaa suojakuoret helposti ja nopeasti netistä.

Finland

Nokia Lumia 710

Nokia Lumia 710

Meiltä löydät parhaan valikoiman Nokia Lumia 710 kuoria, koteloita, pusseja ja paljon muuta. Löydät varmasti tyyliisi sopivat tuotteet. Etsit sitten muodikkaita ja yksilöllisiä kuoria tai autotelinettä löydät kaiken tarvitsemasi meiltä. Nopeat ja ilmaiset toimitukset koko maahan.

Nokia Lumia 710 Suojakuoret (2)

 

Nokia Lumia 710 Näytön suojakalvot (2)

 

Nokia Lumia 710 Käsivarsikotelot (51)

 

Nokia Lumia 710 Pussit (99)

 

Nokia Lumia 710 Lisätarvikkeet (65)

 

Nokia Lumia 710 Laturit (99)

 

Nokia Lumia 710 Kuulokkeet (218)

 

Nokia Lumia 710 Autotarvikkeet (80)

 

Nokia Lumia 710 Autotelineet (23)

 

Nokia Lumia 710 Autolaturit (26)

 

Nokia Lumia 710 Pyörätelineet (28)

 

Nokia Lumia 710 Kaapelit (90)

 

Nokia Lumia 710 Kaiuttimet (116)

 

Nokia Lumia 710 Standit & Telineet (129)

 

Ilmainen Kuljetus

- kaikille tilauksille

Nokia Lumia 710

Lumia 710 on Lumia malliston huokeampi hintainen vaihtoehto, helmikuussa suomen markkinoille saapunut uutuus sai heti huiman vastaanoton. Sittemmin Nokia Lumia mallistoon julkaistu Lumia 610 on ottanut halvimman puhelimen paikan mallistosta. Muotoilultaan ja materiaaleiltaan Nokia Lumia 710 eroaa erittäin laadukkaasti valmistetusta Nokia Lumia 800 puhelimesta, tuntuen halvemmalta puhelimelta. Puhelimen näyttö on valmistettu Gorilla lasisista, joka on Conrnigin patentoima normaalia kestävämpi lasi. Pyöreähkön muotoilunsa ansiosta Nokia Lumia 710 tuntuu sopivan kokoiselta puhelimelta kantaa taskussa. Verrattuna Lumia 800 malliin Nokia Lumia 710 on hieman karsittu malli, Näyttö on toteurtettu tavallisella TFT-tekniikalla ja vaikka kuvan tarkkuus 480x800 pikseliä on sama kuin isoveljensä näytössä, mutta kuvan laatu on silti jäänyt pahasti jälkeen. 3,7 tuumaisen näytön värientoisto, kirkkaus ovat kuitenkin tyydyttävällä tasolla ja ClearBlack pinnoitteen ansiosta näyttö toimii erinomaisesti kirkkaassakin auringon valossa. Nokia Lumia 710 puhelin pyörittää Windows käyttöjärjestelmäänsä sujuvasti 1,4 gigahertsin prosessorinsa ansionsta. RAM muistia puhelimesta löytyy normaalit 512 megatavua ja tallennustilaa on 8Gt verran, valitettavasti muistikorttipaikkaa lisä muistille ei ole. Puhelin tukee kaikkia normaali tiedonsiirto tapoja, mukaan lukien WLAN ja bluetooth 2.1. Nokia Lumia 710 puhelimessa on hyvä 5 megapikselin automaatti tarkenteinen kamera, jolla saat otettua loistavia kuvia ja 720p tarkkuista videokuvaa.

Lux-Caselta löydät Nokia Lumia 710 puhelimellesi mittatilaustyönä valmistetut suojakuoret jotka istuvat täydellisesti puhelimesi päälle sulavasti sen muotoja mukaillen. Suojakuoremme ovat aina valmistettu markkinoiden parhaista materiaaleista ja siksi ne antavat puhelimellesi parhaan suojan kolhuja, naarmuja ja likaa vastaan. Suojakuoremme on suunniteltu jättämään kaikki liitännät ja painikkeet vapaaksi, lisäksi niiden asennus ja irroitus vie vain sekunteja joten voit vaihtaa ne vaikka joka päivä. Näytön suojakalvomme suojaavat näyttösi tehokkaasti kuitenkin täysin käyttöä haittaamattomasti.

Nokia Lumia 710 lisätarvike valikoimamme on erittäin laaja. Valikoimastamme löydät yli 300 tuotetta. Laadukkaita kuulokkeita ja matkakaiuttimia valikoimassamme on reilut seitsemänkymmentä kappaletta. Löydät myös 360 astetta kääntyvät autotelineemme. Tarvikevalkoimastamme löydät myös standit, USB kaapelit, kosketusnäyttökynät, audio-kaapelit, laturit, liukuestematot, pyörätelineet ja monia muita puhelimesi käyttöä helpottavia tuotteita. Jos et löytänyt etsimääsi, suosittelemme ottamaan yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään kysymystesi ja ongelmiesi kanssa.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x