Lux-Case.fi - Tilaa suojakuoret helposti ja nopeasti netistä.

Finland

Nokia 808 PureView

Nokia 808 PureView

Meiltä löydät loistavan valikoiman Nokia 808 PureView kuoria ja paljon muuta. Löydät varmasti tyyliisi sopivat tuotteet. Laajasta lisätarvike valikoimastamme löydät telineet, kuulokkeet, liukuestematot ja paljon muuta. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Nopeat ja ilmaiset toimitukset koko maahan. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme!

Nokia 808 PureView Suojakuoret (2)

 

Nokia 808 PureView Näytön suojakalvot (1)

 

Nokia 808 PureView Käsivarsikotelot (48)

 

Nokia 808 PureView Pussit (97)

 

Nokia 808 PureView Lisätarvikkeet (66)

 

Nokia 808 PureView Laturit (93)

 

Nokia 808 PureView Kuulokkeet (216)

 

Nokia 808 PureView Autotarvikkeet (62)

 

Nokia 808 PureView Autotelineet (14)

 

Nokia 808 PureView Autolaturit (23)

 

Nokia 808 PureView Pyörätelineet (30)

 

Nokia 808 PureView Kaapelit (75)

 

Nokia 808 PureView Kaiuttimet (109)

 

Nokia 808 PureView Standit & Telineet (120)

 

Ilmainen Kuljetus

- kaikille tilauksille

Nokia 808 Suojakuori

Vuonna 2012 kaikki odottivat Nokialta jotain mullistavaa joka herättäisi yhtiön uuteen nousuun. Nokia julkistikin Nokia 808 PureView puhelimen minkä uusiin ominaisuuksiin kuuluu puhelimissa ennen näkemätön Carl Zeiss optiikkaa ja nokian uuden laista pikseleiden ylinäytteistysteknologiaa kä yttävä uskomattoman tarkka 41 megapikselin kamera. Myös video kuvauksessa Nokia 808 PureView puhelimen kamera tarjoaa myös loistavan videokuvan laadun sen tarkkuuden ollessa 1080p ja se tellentaa kuvaa 30 ruudun sekunti nopeudella. Tehokkaalla 1,3 GHz taajuudella sykkivä prosessori antaa tehoja niin huippukameralle kuin kaikille muillekin ohjelmille täysin riittävästi mahdollistaen takertelemattoman käytön. RAM-muistia puhelimesta löytyy tyypilliset 512MB ja sisäistä massamuistia 16Gt joka on kuitenkin laajennettavissa helposti MicroSD kortin avulla. Ja kun kaikki nämä ominaisuudet on saatu mahdutettua sopivaan kokoon ja tyylikkäästi muotoiltuihin kuoriin, voidaan sanoa että nokia sai luotua jotakin mullistavaa mitä kaikki siltä odottivat.

Nokia 808 PureView puhelimelle tarjoamme suojakotelot jontka on täysin puhelimen mittojen ja muotojen mukaan mittatilaustyönä valmistettu, myös takakuoresta ulon tuleva kamera on saatusuojattua sen muotoja mukaillan. Suojakuoriamme käytettäessä kaikki liitännät ja painikkeet jäävät kuitenkin helposti käyttöösi. Kännykkäpussit, vesitiiviit kotelot ja urheilukotelot jotka kiinnitetään tarranauhella käsivarteesi esimerkiksi lenkkeilyn ajaksi mahdollistavat Nokia 808 PureView puhelimesi käytön myös äärimmäisissä olosuhteissa. Suojaathan näyttösi lialta ja naarmuuntumiselta näytön suojakalvoillame.

Loistava Nokia tarvike valikoimamme tarjooa tällekkin loito puhelimelle yli kolme ja puolisataa tuotetta. Tarjolla on vaih huippu laadukkaita tuotteita ja vikoima kattaa kuulokkeet, USB kaapelit, standit, autotelineet, audiokaapelit, laturit ja paljon muita puhelimesi käyttöä helpottavia tuotteita. Valikoimamme erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi aurinko paneelilla varustettu laturi, millä lataat puhelimesi helposti missä ikinä oletkin, laturissa on myös akku joten voit käyttää sitä vaikka aurinko ei paistaisikaa. Toivottavasti viihdyt Lux-Case.fi verkkokaupassamme.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x